Tuesday, September 25, 2012



Puhutaanpa välillä ruoasta.

Syys on juuresaikaa, suosikkejani palsternakan ohella on bataatti.

Helppo lisäke syntyy kuutioidusta bataatista, parista kuutioidusta omenasta ja punasipulista.
Laita vuokaan, lisää loraus oliiviöljyä, suolaa, pippuria, rosmariinia ja pari valkospulinkynttä murskattuna. Sekoita ja kypsennä 200 C uunissa 30-40 min.

Kananrinnan halkaisin, laitoin teelusikallisen pippurituorejuustoa väliin, hieroin kananrinnan turkkilaisella maustesekoituksella ja ripauksella suolaa, kypsensin bataatin, omenoiden ja punasipulin kanssa.
Let's talk about food for a change.
 
Fall is a perfect time to enjoy root vegetables, my favorites are sweet potatoes, besides parsnips.

 An easy side dish is made of diced sweet potato, diced apple and a halved of red onion.

 Place all in the baking dish, add a splash of olive oil, salt, pepper, rosemary and a couple of smashed garlic cloves. Mix and cook 30-40 min in the oven at 200 ° C.

 I split the chicken breasts, put a teaspoon of pepper cream cheese, rubbed the chicken breasts with Turkish mixed spices and a pinch of salt, and cooked in oven with sweet potato, apples and red onion

0 comments:

Post a Comment