Saturday, February 11, 2012

 Viime sunnuntaina ystävämme tuli Onni-koiransa kanssa rennolle lounaalle.

Onni ei pahemmin kerjää pöydästä, mutta lopulta uunissa haudutetun possunlavan tuoksu kävi vastustamattomaksi...

Possunlavan hieroin dijonsinapilla, suolalla, pippurilla ja rakuunalla ja hauduttelin tummassa lagerissa kolme tuntia. Lisänä perunaa, porkkanaa, omenaa ja punasipulia. Jälkkäriksi suklaamarenkeja kermavaahdon ja granaattiomenan siementen kera.

Last Sunday our friend came for a casual lunch with her dog Onni (Lucky).

Onni usually doesn't beg, but the aroma of braided pork shoulder was too tempting...

Pork shoulder I rubbed with Dijon mustard, salt, pepper and tarragon. I braised it for three hours in dark lager beer and served with potatoes, carrots, apple and red onions. Dessert was schocolate marengues with pomegranate seeds and whipped cream.
I

0 comments:

Post a Comment