Monday, March 12, 2012



Ostin jokin aika sitten pussillisen pakastettuja kampasimpukoita. Olemme syöneet niitä jo muutaman kerran ja loput nautimme viikonloppuna.

Mietin miten valmistaisin; selailin vanhoja lehtiä ja jostain tuli eteeni helppo ohje...

I bought a bag of frozen scallops a whole ago. We have eaten them already in two occasions, the last ones we enjoyed last weekend.

I was thinking how to prepare them when browsing some old magazines and found easy instructions...

Marinoi kampasimpukat oliiviöljyssä ja sitruunamehussa 10 min, kiedo parmankinkkuun ja paista molemmin puolin kunnes kinkku on rapeaa.

Marinate defrosted scallops in emon juice and olive oil for 10 minutes, wrap in Parma ham and fry both sides few minutes until ham is crisp.
 
Seuraksi kampasimpukat saivat sekasalaattia, jossa oli vinegretteä, passionhedelmän siemeniä ja viinirypäleitä sekä pecorinojuustolastuja. Palanpainikkeena oli kuivaa Rieslingiä.

Scallops were accomanied with mixed green salad, vinegrette, passion fruit seeds, grapes and Pecorino cheese. With the salad we drank dry Riesling.

0 comments:

Post a Comment