Tuesday, November 20, 2012

 
Pääasiallinen "ruokakuvastudioni" on arki-iltaisin liesituulettimen alla; nostelen ruoan lautaselle, otan pari kuvaa ja sitten äkkiä syömään. Arkena ei ole aikaa eikä energiaakaan stailaukselle, vaikka sitäkin aion vielä opetella kunnolla. Mustan pahvin sentään nostin taustaksi; lautasen pohja häviää varjoihin ja lautanen näyttää suorastaan leijuvan.
 
Kahden hengen perusrisottoon on lisätty sipulia, kolme pientä chorizo-makkaraa, kotitekoista pestoa ja ruokamessuilta hollantilaisilta myyjiltä ostettua goudaa.
 
 
My main "food photo studio" is under the kitchen hood; I lift the food on the plates, snap few photos and then eat. On weekend night I don't have time or energy for styling, even though I want to learn more about food photography and styling. A black cardboard is places as background; the bottom of the plate vanishes in the shadows and the plate seems to be floating.
 
In the risotto I added home made pesto, an onion, three little chorizos and gouda.
 


0 comments:

Post a Comment