Wednesday, December 19, 2012



 
 Ostin jonkun joululehden, jossa oli tehty matkalaukkuun sammaleesta ja mehikasveista jouluinen/talvinen asetelma. Kotoa löytyy kyllä vanhoja matkalaukkujankin, mutta ne ovat täynnä vanhoja lehtiä ja muutenkin liian isoja asetelmaan, joten rakensin oman versioni vanhaan lasiastiaan.
 
Kastele sanomalehtipaperia ja painele mytyiksi astian pohjalle (jos käytät kosteudelle altista astiaa, matkalaukkua tms. laita astian pohjalle suojaksi esim. kertakäyttövuoka), asettele kasvi/kasvit sanomalehtimyttyjen väliin ja peittele paperi sammaleella. Jos astia on läpinäkyvä, painele sammal reunoilta peittämään sanomalehtipaperia. Aseta tuikkukuppi ja koristeet paikoilleen. Suihkuttele sammalta ja kasvia välillä suihkepullolla.

Lehdistä puheen ollen; huomasin eilen uusimman Avotakan keräilynumeron, josa minusta Siipasta piti olla juttu "keräilijöinä", vaan ei löytynyt koko juttua, jossa piti olla myös muita keräilyharrastukseen vakavamminkin suhtautuvia keräilijöitä. Meillä kävi kuitenkin toimittaja haastattelemassa ja kaksikin kuvaajaa, täytyy kysellä onko juttu ilmestymässä joskus myöhemmin.
 
Päivän lukuvinkki on Tickle the imaginationin joulunumero.
 
 
 
I saw an intresting Christmas moss/succulent arrangement in a Finnish magazine and decided to make my own version.

Place moist newspaper bundles on bottom of a container. Place the plan(s) between newspapers and cover paper with moss. If the container is transparent, cover paper with moss also on edges. Place a tea light (in a cup) and other decorations. Spray with water once in a while.
 

Reading tip of tody is Tickle the imagination's
holiday issue.
 
 
 


0 comments:

Post a Comment