Sunday, April 22, 2012


Kutsumme tietyn ystäväjoukon yleensä kerran talvessa syömään, tänä vuonna kokoontumisemme venyi keväälle. Ilta oli hauska; ruokailu ja vilkas keskustelu venyi aamutunneille...

We invite a certain group of friends once a a winter, this year our gathering took place only yesterday. It was a fun night, we enjoyed dinner and lively discussions until almost early morning...


Tein yhdistetyt menu- ja paikkakortit.

I combined menu and place card in one.


Hesarin ohjeen mukaan valmistetut marinoidut porkkanat olivat vieraiden mieleen.

Marinated carrots were well liked.


Siippa oli leiponut näkkileipää

Husband had baked thin crisp bread.



Alkuun söimme wasabilohta saaristolaisleivän kera.

First we ate wasabi salmon.


Lampaanpaistin kera tarjosimme timjamivoin kanssa paahdettuja punasipuleita, fetatomaattisalaattia, rosmariini-valkosipuliperunoita sekä marinoituja porkkanoita.

With lamb shank we served crispy roasted new potatoes and red onions with thyme butter, feta tomato salad and marinated carrots.


Limekakku oli tehty tämän ohjeen mukaan, mutta vaihdoin puolet tuorejuustosta lime-valkosuklaarahkaan.

Dessert was lime mousse cake.



Ystävät toivat "lempikukkiani", täytyykin järjestää pian uudet kestit, jotta pääsemme korkkaamaan näitä!

Friedns brought us "my favorite flowers", we have to have another party soon as a reason to pop them up!

0 comments:

Post a Comment