Monday, May 28, 2012


Panzanella on ihana ruokaisa salaatti.

Panzanella is a rich, fresh salad.




Panzanellareseptejä on niin monta kuin kokkiakin, oma versioni vaihtelee joka kerran...

Viimeisimmässä versiossani oli jäävuorisalaattia, korianterilla, jeeralla, pippurilla ja suolalla maustettua paistettua kanaa, tomaattia, kurkkua, mansikkaa, paahdettua leipää ja parmesanlastuja. Kastikkeena oli punaviinietikasta, oliiviöljystä ja parista murskatusta vadelmasta sekoitettu kastike. Panzanellaan kuuluisi olennaisesti myös siivutettu punasipuli, jonka autuaasti unohdin lisätä salaattiin tällä kertaa...

There are as many recipies as there are chefs making this delicious salad, my version is different every time.

In my latest version I had salad leaves, chicken seasoned with coriander seeds, jeera, salt and pepper, tomatoes, cucumber, strawberries, toast and parmesan cheese flakes. Dressing was made of red wine winegar, olive oil and few crushed raspberries. In my opinion sliced red onion is essential in panzanella, but this time I forgot  to add it in the salad!

0 comments:

Post a Comment