Thursday, May 10, 2012



Perjantai... ja viikko lomaa edessä; nyt vasta talviloma. Kesäkuussa on tulossa viikko ylityövapaita ja kesäloman yhteydessä toinen viikko. Tämän päivän ja elokuun toisen viikon välissä on siis tiedossa enemmän vapaata kuin töitä...


Voitte kadehtia nyt, mutta talven työtuntien määrässä ei todellakaan ole ollut kadehtimista... töitä on tullut tehtyä kuluneena talvena, eikä kaksi ylityövapaaviikkoa (ja pari jo pidettyä päivää) ihan vielä korvaa kaikkia tunteja.

Tänään voisi juoda vesimelonicocktailin loman kunniaksi, mutta olemme menossa Koloon työnantajalta lahjaksi saamallemme illalliselle.

Viikonlopusta on tulossa kiireinen; huomenna Tine K-blogipäivä ja illalla Ravintolapäivän luomisesssa mukana olleiden juhlat (olimme Mariian kanssa Kälyset Namuset-teemalla marraskuussa mukana), sunnuntaina äitienpäivän viettoa tradition mukaan anoppilassa... Maanantaina voi levätä!


Vesimelonicocktail
1,5 dl vesimelonimehua
4 cl vodkaa
2 cl triple seciä

Ravista kaikki ainekset jäiden kanssa, siivilöi ja tarjoa viileänä.



Friday... and a week of vacation ahead; I am taking my winter break only now. In June I will have one week off and another week added to my four week summer holiday in July. Between today and second week of August I will have more days off than workdays... you can evy me now, but there really wasn't anything to evy about in my winter working hours... I have worked like crazy during the past winter...

I could celebrate by having a watermelon cocktail tonight, but I and Husband will have a dinner (sponsored by my employer) at restaurant Kolo tonight.

Weekend will be busy; tomorrow I am attending a Tine K themed blogger day, in the evening there is a party for us who have attended Restaurant day (I and Mariia had our Kälyset Namuset in November) and on Sunday there is mother's day, we will take my mother and this time also my aunt to celebrate it at my inlaws. On Monday I will rest!


Water melon cocktail

1,5 dl water melon juice
4 cl vodka
2 cl triple sec


Shake all ingredients with ice, strain and serve chilled.

0 comments:

Post a Comment