Friday, July 13, 2012



En ole suuremmin keitettyjen perunoiden ystävä, lapsena niitä tuli syötyä yllin kyllin...
 Uunissa valmistetuista perunoista sen sijaan pidän.

Tähän pyttipannumaiseen otetaan-mitä-kaapissa-on-tyyppiseen ruokaan tuli kanaa, uusia perunoita, chorizomakkaraa, sekoittelin joukkoon sitruunamehua, pippuria, valkosipulia ja oliiviöljyä, laitoin 200 C uuniin 40 minuutiksi ja sekoittelin välillä. Päälle tuoretta tomaattia ja yrttejä.

I am not very fond of potatoes, I ate them more than enought when growing up.
Potatoes prepared in oven I like, though.

This take-what-you have type of food consisted of new potatoes, chorizo and chiken. I added lemon juice, salt, pepper, garlic and olive oil and prepared in oven 200 C for 40 min, mixing once in a while. Food was topped with fresh tomato and herbs.

0 comments:

Post a Comment