Wednesday, July 4, 2012


 Olin ostanut Grouponin illallisdiilin Mange Sudiin jo jokin aika sitten ja varannut pöydän loman alkupäiviksi. Mange Sudissa olemme aiemminkin syöneet.

I had bought Groupon's two for one dinner deal for restaurant Mange Sud, we used the woucher few days ago. We have dined here also previosly.

Aloittelimme rapsakan raikkaalla Dry martinilla.

We started with a dry martini.



Alkuruokana oli ihanan kesäistä gazpachoa...

Gazpacho was a lovely, fresh starter...



...otimme ruokien kanssa suositusviinimenun, kylmän keiton kanssa tuli kuivaa Manzanilla La Goya-sherryä.

... we took a wine menu with the dinner, with the cold soup we drank dry Manzanilla La Goya sherry.



Mezelajitelmassa oli tomaattifetasalaattia, baba ganoushia ja chorizomakkaraa.

Meze consisted of tomato feta salad, baba ganoush and chorizo.



Mezen kanssa joimme Urban Uco sauvignon blancia.

With meze we were server Urban Uo sauvignon blanc.



Mehevän lammasvartaan kanssa tarjottiin tzatzikia, falafelia ja grillattua munakoisoa.

With juicy lamb shiskebab we were served tzaziki, falafel and grilled aubergine.


Juomana oli espanjalaista M'Alanalaa.

With lamb we drank Spanish M'alana.



Jälkiruoka oli raikasta jugutti-panna cottaa.

Dessert was yoghurt panna cotta.



Jälkiruoan kruunasi makean pirskahteleva, vähäalkoholinen La Caliera Moscato d'Asti.

Sparkling, sweet La Caliera Moscato d'Asti with only 5% alcohol complimented the dessert nicely.

Mange Sud ei pettänyt tälläkään kertaa - sisustus on miellyttävä, ruoka hyvää, viinit annoksiin hyvin sopivia, ja palvelu asiantuntevan ystävällistä.

Mange Sud didn't disappoint us this time either-it's a pleasant restaurant, food is good, wines compliment the food and service is friendly.

0 comments:

Post a Comment