Saturday, August 18, 2012



Perunoiden ja pastan sijaan teen lihalle/kanalle/kalalle usein muita kasvislisäkkeitä. Grillatun lihan pariksi sopii cowboysalsa.

Maissit ovat pakasteesta, nyt tosin Citymarketissa on ollut ranskalaista tuoretta maissiakin. Täytyy käydä vielä torilla katsastamassa, joko suomalaistakin löytyisi.

Cowboysalsa

½ pussia maissia
½ purkkia punapapuja
1 (kesä)punasipuli varsineen
8 miniluumutomaattia kuutioituna
kourallinen tuoretta korianteria

½ dl sitruunamehua
suolaa
pippuria
pari tippaa tabascoa (tai maun mukaan)

Sekoita sitruunamehu, suola, pippuri ja tabasco kastikkeeksi. Kaada muiden ainesten päälle, sekoita.


Instead of pasta or potatoes I usually make other side dishes for meat/fish/chicken. Cowboy salsa is tasty with grilled meats.

Use fresh corn if you can find it.

Cowboy Salsa
½ bag of frozen sweet corn
 ½ cans of red beans
1 (summer) red onion with stems
8 small plum tomatoes , cubed
handful of fresh cilantro
 
½ cup lemon juice
salt
pepper
a few drops of Tabasco (or to taste)
Mix the lemon juice, salt, pepper and tabasco. Pour the dressing over other ingredients, mix.


0 comments:

Post a Comment