Pari viikkoa sitten Annassa oli kotitekoisen Ginger Alen ohje, jota täytyi testata!
Vaikka lyhyet kesähelteet ovat ohi, tämä raikas juoma maistuu vähän viileämmälläkin kelillä.
Olen jo hukannut reseptin (vaikka urakoinkin reseptien järjestämisen parissa useampanakin iltana lomalla), mutta tässä samantapainen resepti.
Olen jo hukannut reseptin (vaikka urakoinkin reseptien järjestämisen parissa useampanakin iltana lomalla), mutta tässä samantapainen resepti.
I saw a home made ginger ale recipe few weeks ago, which I had to test!
Even thought the rare hot days of this summer are already over in Finland, this freh drink is tasty also on cooler days.
Let cool for few hours and strain. Add sparkling water
Even thought the rare hot days of this summer are already over in Finland, this freh drink is tasty also on cooler days.
Kotitekoinen ginger ale
150 g inkivääriä
2 dl vettä
1 1/2 dl (ruskeaa) sokeria
2 limetin mehu
1 1/2 litraa vissyvettä
Leikkaa inkivääri viipaleiksi. Laita kattilaan vesi, sokeri ja inkivääri ja keitä 20 minuuttia.
Anna jäähtyä ja tekeytyä muutaman tunnin ajan.
Siivilöi siirappi kannuun. Lisää limettimehu sekä vissyvesi. Tarjoile jäiden kera, voit lisätä lasiin myös muutaman mintun lehden.
Home made ginger ale
150 g tablespoons grated fresh ginger root
2 dl water
1 ½ dl (brown) sugar
2lemons, juiced
1½ l sparkling water
Slice the ginger. Simmer water, sugar and ginger in low heat for 20 min.
Let cool for few hours and strain. Add sparkling water
and lemon juice. Serve with ice and fresh mint.
0 comments:
Post a Comment